Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisinin, haziran ayı ilk toplantısının yapıldığı bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisinin, haziran ayı ilk toplantısının yapıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda 89 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Meclise başkanlık eden Mehmet Savruk, toplantıda yaptığı konuşmada, terör saldırılarını gerçekleştirenlerin insan olamayacağını belirtti.

Terörün amacına ulaşamayacağını kaydeden Savruk, "Halkı korku ve paniğe sürükleyerek kaos yaratmayı, devlete olan güveni sarsmayı kendilerine görev edinen alçaklar şunu iyi bilsinler ki bu tür adi ve aşağılık yollara müracaat etmek, kalleşçe uzaktan kumandalarla günahsız halkımızı ve kahraman güvenlik kuvvetlerimizi hedef almak acziyetin bir ifadesidir. Terörün bombaları bizleri asla korkutmayacaktır. Devletimiz ve milletimiz belaları def etme engin becerisini burada da gösterecektir. Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi olarak terör örgütünün hain saldırılarını nefretle kınıyoruz." ifadelerini kullandı.

Toplantıda ayrıca, kaybolmaya yüz tutmuş meslekleri desteklemek, bu meslekleri yaşatmak için Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile protokol yapılması kararlaştırıldı ve protokol için yetki verildi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler