Kayseri Bilim Merkezi'ne çevre illerden yoğun ilgi

Kayseri Bilim Merkezi'ne çevre illerden yoğun ilgi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezi, çevre illerin öğrencilerinden yoğun ilgi görüyor.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezi, çevre illerin öğrencilerinden yoğun ilgi görüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, TÜBİTAK ve Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce tamamlanıp hizmete açılan Bilim Merkezi'ni gezmek için her gün gruplar halinde çevre illerden öğrenci ve öğretmenler Kayseri’ye geliyor.

Yaklaşık 100 sergi düzeneğiyle 7'den 70'e herkesin gezebileceği Bilim Merkezi, Yozgat ve Sivas’tan gelen ziyaretçilerini ağırlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sivas Yeniçubuk Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Bünyamin Köylü, lise son sınıftan 23 öğrenciyle Kayseri’ye geldiklerini belirtti.

Öğrencilerinin hem YGS öncesi stres atmalarını hem de yeni şeyler görmelerini amaçladıklarını ifade eden Köylü, geziden çok memnun kaldıklarını dile getirdi.

Yozgat'tan gelen Yeni Fakılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Çete ise, öğrencilere faydalı bir gezi yapmak istediklerini ve bu anlamda Kayseri Bilim Merkezi’ni tercih ettiklerini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :