Kayseri Belediyesinin çalışmaları

Kayseri Belediyesinin çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda temizlik yapıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, demokrasi nöbetlerinin...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda temizlik yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, demokrasi nöbetlerinin ardından meydan sabunlu suyla yıkandı, temizlik çalışmalarına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik bizzat katıldı.

Çelik, temizlik sonrası kaldırım ve yeşil doku çalışmalarının başlayacağını belirterek, meydanın Kayseri'ye yakışır hale getirileceğini kaydetti.

15 Temmuz'dan bu yana demokrasi nöbetine ev sahipliği yapan Cumhuriyet Meydanı'nın bir anlamda nöbet yorgunu haline geldiğini belirten Çelik, şöyle devam etti:

"Son nöbeti tuttuk ve sıra temizliğe geldi. Park bahçeler ekiplerimiz, temizlik firmalarımızın tamamı ve itfaiyemiz sabah erken saatte çalışmalara başladı. Öncelikle çeşitli temizlik malzemeleri ile sert zemindeki kirleri temizledik. Akabinde fen işlerimiz meydana girerek yıpranan kaldırımları değiştirecek. Daha sonra da park bahçeler ekipleri sulama tesisatlarını da değiştirerek yeşil dokuyu yeniden yapacak. Çiçekler yeniden dikilecek. Tüm bu çalışmaların ardından Cumhuriyet Meydanımız Kayseri'ye yakışır bir hale gelecek."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler