Kaymakamanın kızı Kızılcahamam LGS birincisi oldu

Kaymakamanın kızı Kızılcahamam LGS birincisi oldu

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız'ın kızı Azra Yıldız, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) ilçe birincisi oldu.Kızılcahamam Milli Eğitim...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız'ın kızı Azra Yıldız, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) ilçe birincisi oldu.

Kızılcahamam Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) ilçe birincisi olan Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız'ın kızı Azra Yıldız'ı makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.

Karakuş, Azra Kılıç'ın 90 sorudan sadece 3 yanlış yapan ve 2 soruyu da boş bırakarak Kızılcahamam birincisi olduğunu söyledi.

Azra Yıldız’ın Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız'ın kızı olduğunu ifade ederek, "Sayın kaymakamımızı ve değerli eşi Şenel Yıldız'ı kutluyorum. Kızımızın öğretmenlerini de gayretlerinden ve üstün başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Azra’ya öğrencilik hayatında başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Ödül takdiminin ardından Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı ve Kaymakam Yıldız’ın eşi Şenel Yıldız ve kızları Azra Yıldız Kaymakam Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Yıldız, kızı Azra Yıldız'ın başarısının kendisini ve ailesini çok mutlu ettiğini belirterek, "İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak başta size ve tüm değerli öğretmenlerimize, en önemlisi de bize bu gururu yaşatan kızım Azra'ya teşekkür ediyorum. Bir baba olarak son derece duygu yüklüyüm. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler