Kaymakam Özdemir'e veda yemeği

Kaymakam Özdemir'e veda yemeği

SİVAS (AA) - Son Kaymakamlar kararnamesiyle Ankara'nın Ayaş ilçesine tayini çıkan Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir için veda yemeği düzenlendi.Erol Gürün...

SİVAS (AA) - Son Kaymakamlar kararnamesiyle Ankara'nın Ayaş ilçesine tayini çıkan Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir için veda yemeği düzenlendi.

Erol Gürün Parkı'nda düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kaymakam Özdemir, Gürün'de görev yapmaktan onur ve gurur duyduğunu belirtti.

Nerede görev verilirse orada seve seve çalıştığını söyleyen Özdemir, "Bugünse şirin ilçemiz Gürün'den ayrılmanın hüznünü yaşıyoruz. Gürün'den tatlı hatıralarla ayrılırken, Ankara Ayaş'ta bir kardeşiniz olduğunu unutmamanızı ifade etmek istiyorum. Bu geceyi düzenleyen Belediye Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal ediniz." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise "Kaymakamımızla uyum içerisinde çalıştık. İlçemize yaptığı hizmetlerde halkın içinde halktan birisi olarak hareket eden Kaymakamımızı yeni görev yerine uğurlamanın burukluğunu yaşıyoruz. Ankara'nın Ayaş ilçesine tayini çıkan Kaymakamımıza ilçemize yaptığı hizmetlerden ötürü, şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyor, bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yemeğe, kurum amirleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler