Kavuş: İstişare bizim için bir gelenek halini alacak

Kavuş: İstişare bizim için bir gelenek halini alacak

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Cuma Namazı sonrası Sekine Hatun Camii’nde vatandaşlarla ve Belediye Hizmet Binasına komşu esnaflarla buluştu.

Meram’da yol haritasını, istişare mekanizmasını her daim canlı tutarak belirleyeceklerini kaydeden Başkan Kavuş,  “En büyük gücümüz milletimizin ferasetidir. Bu gücü en iyi şekilde değerlendirerek geleceğin Meram’ının temellerini el birliği ile atacağız” diye konuştu.

kavus-istisare--(2).jpg

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Sekine Hatun Camii’nde cuma namazı sonrası vatandaşlarla buluştu. Sekine Hatun Camiinde kıldığı Cuma Namazı sonrasında belediye yöneticileri ile birlikte cemaatin Cuma’sını tebrik eden ve onların dualarını alan  Başkan Kavuş, ‘Memleket İşi Gönül İşi’ sloganıyla çıktıkları yolda Meram’ı geleceğe hazırlamak için ‘Bismillah’ dediklerini hatırlattı. Tüm seçim sürecinde yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen milletimize minnettar olduklarını kaydeden Başkan Kavuş, “Bugünden sonra da yol göstericimiz yine milletimiz olacaktır. İstişareler Meram’da bir gelenek halini alacak. Yol haritamızı vatandaşlarla birlikte belirleyeceğiz. Her adımımızda ve her yatırımımızda yapacağımız istişarelerle onların gücünü yanımızda hissedeceğiz. Bu sebeple vatandaşlarımızın fikirleri ve önerileri bizim için çok önemli ve çok değerli. Belediyecilik hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yapacağız. En büyük gücümüz milletimizin ferasetidir. Bu gücü en iyi şekilde değerlendirerek geleceğin Meram’ının temellerini el birliği ile atacağız. Bu hizmetlerimizin bereketi olacaktır. Tüm gayretimiz Meramlılara en iyiyi sunmak adına olacak. Çünkü Meram herşeyin en iyisini hakediyor” diye konuştu.

kavus-istisare--(4).jpg

KOMŞULARA ZİYARET

Başkan Kavuş, Cuma Buluşmasının ardından ‘Çarşı Meram’ ve Meram Belediyesi Hizmet Binasına komşu esnafları da ziyaret etti. Esnafların istek ve temennilerini de dinleyen Başkan Kavuş, esnaflarımızın koşullarının iyileştirilmesi için Meram Belediyesi olarak destek vermeye devam edeceklerini belirtti.    

kavus-istisare--(5).jpg

kavus-istisare--(6).jpg  

Etiketler :