Katılım Enerji, Konya ile büyümeye hazırlanıyor

Katılım Enerji, Konya ile büyümeye hazırlanıyor

Katılım Enerji, Türkiye genelinde yeni enerji santralleri ve sürdürülebilirlik projeleriyle büyüme hedefliyor. Santral yatırımı yapılacak iller arasında Konya da bulunuyor.

Katılım Enerji, Enerji Sektöründe Yeni Bir Yatırım Modeli ile Sektörde Büyümeye Hazırlanıyor

Katılım Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ferhan Şavlı, enerji sektöründe sürdürülebilirliği teşvik eden projelere ve inovasyona büyük önem verdiklerini ve Türkiye genelinde büyümeyi hedeflediklerini belirtti. 25 Ekim'de gerçekleşecek açılış lansmanıyla birlikte faaliyete başlayacak olan şirket, yeni enerji santrallerini devreye alarak büyüme hedefliyor.

Enerji Santrali Yatırımları Devam Ediyor

Ferhan Şavlı, "Dalaman'daki santralimize ek olarak, Konya, Kırklareli ve Batman gibi birçok noktada yeni santraller için alım sürecimizin devam ediyor" dedi. Ayrıca, şarj istasyonlarının da tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.

Suudi Arabistan'dan Yenilenebilir Enerji Projelerine Destek

Katılım Enerji, Suudi Arabistan'dan gelen yatırımcı ilgisinin önemli bir gelişme olduğunu vurguluyor. Şavlı, bu yatırımın yenilenebilir enerji projelerini genişletmelerine, enerji üretimini ve dağıtımını daha adil bir hale getirmelerine yardımcı olacağını ifade etti. Ayrıca, şirketin sürdürülebilir enerji taahhüdünü güçlendirerek çevreye daha fazla fayda sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.