Kastamonu'nun şehidi var! Kuzey Irak'tan! Sözleşmeli Er Muhammed Öztürk şehit oldu

Kastamonu'nun şehidi var! Kuzey Irak'tan! Sözleşmeli Er Muhammed Öztürk şehit oldu

MSB, Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan bir askerin şehit olduğunu duyurdu. Hastaneye kaldırılan Sözleşmeli Er Muhammed Öztürk şehit oldu. Şehidin haberi Kastamonu'ya ulaştı.

Irak'ın kuzeyinden şehit haberi geldi. Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu bir asker şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre teröristler, operasyon bölgesindeki bir üs bölgesini hedef aldı.

Çıkan çatışmada teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan bir asker, kaldırıldığı hastanede şehit oldu, bir asker de yaralandı.

Saldırının ardından bölgedeki terör hedefleri ateş altına alındı.

Şehit askerin Kastamonu Taşköprü Kırha köyü nüfusuna kayıtlı Sözleşmeli Er Muhammed Öztürk olduğu öğrenildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 15 Ağustos 2021 tarihinde bir üs bölgemizde bölücü terör örgütü mensupları ile yakın emniyet unsurları arasında çıkan temas neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bir kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşımız derhal hastaneye tahliye edilerek tedavisine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz"

e83oseuwqa0-jx.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.