Kastamonu'daki trafik kazası

Kastamonu'daki trafik kazası

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da otomobilin dereye yuvarlanması sonucu yaşamını yitiren Uzman Çavuş ile babası ve bir akrabaları Kastamonu'da toprağa verildi....

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da otomobilin dereye yuvarlanması sonucu yaşamını yitiren Uzman Çavuş ile babası ve bir akrabaları Kastamonu'da toprağa verildi.

Kastamonu Devlet Hastanesi morgundan alınan Jandarma Uzman Çavuş Hakan Küçük (27) ile babası Raşit Küçük'ün (55) cenazesi, İsmailbey Cami'sine getirildi.

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından baba, oğlunun cenazeleri Okmeydanı mezarlığında defnedildi. Aynı kazada hayatını kaybeden akrabaları Nebiye Karavelioğlu ise (57) öğlen namazından sonra Kayı köyünde toprağa verildi.

- Olay

Hakan Küçük idaresindeki 38 ZU 286 plakalı otomobil, Çankırı-Kastamonu karayolu Beşdeğirmenler mevkisinde dereye devrilmiş, kazada sürücü ile beraberindeki Reşit Küçük ve Nebiye Karavelioğlu hayatını kaybetmiş, yaralanan Safiye ve Sıla Karavelioğlu ile Sakine Küçük ise 112 Acil Servis ekiplerince Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Çankırı'da görev yaptığı öğrenilen Uzman Çavuş Hakan Küçük'ün, sözlenmek üzere ailesiyle Kastamonu'ya gittiği öğrenilmişti.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :