Kastamonu'da toplu açılış töreni

Kastamonu'da toplu açılış töreni

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:- "Bu seçimle birlikte bu vesayet rejimi yerle yeksan olacak. Büyük hedeflerimiz var. Mühür sizde, karar sizin. Allah'ın izniyle vereceğiniz kararlarla ya Türkiye'nin önü açılacak ya yerimizde biraz daha saymış olacağız

KASTAMONU (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bu seçimle birlikte bu vesayet rejimi yerle yeksan olacak. Büyük hedeflerimiz var. Mühür sizde, karar sizin. Allah'ın izniyle vereceğiniz kararlarla ya Türkiye'nin önü açılacak ya yerimizde biraz daha saymış olacağız." dedi.

Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Kuzeykent Miting Alanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde, Türkiye'nin bir seçim arifesinde bulunduğunu, 16 Nisan'da gerçekleşecek halk oylamasının geçmişteki tüm seçimlere bedel olacağını söyledi.

Kararın da mührün de milletin elinde olduğunu vurgulayan Özhaseki, milletin kararıyla Türkiye'nin önünün bir kez daha sonuna kadar açılacağını belirtti.

Kastamonu'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı 30 milyon liralık tesisin açılışının da gerçekleştirildiğini aktaran Özhaseki, şöyle devam etti:

"Allah'a hamdolsun, açılıştan açılışa koşuyoruz ancak bu seçimle, 'Evet' ile üç ana meseleyi de halletmiş olacağız. Birincisi; şimdiye kadar süren ve devam eden AK Parti iktidarı dışında başbakan - cumhurbaşkanı kavgaları, Türkiye'nin kaosa düşmesi, yukarıdaki kavgaların tamamı sona ermiş olacak. İkincisi; kısa süreli, üç aylık, altı aylık istikrarın olmadığı hükümetler dönemi de bitmiş olacak. Bakın 50'lerden itibaren çok partili sistem var. 2002'den itibaren de AK Parti var. Aradaki 52 yıl içinde 39-40 cumhuriyet hükümeti var. Üç aylık, altı aylık, dokuz aylık hükümetlerin yapacağı hiçbir şey yok. Koca koca devasa projelerin uygulanacağı Türkiye'de 'Hangi gün düşeceğim, hangi pazarlıklara kurban gideceğim, kime ne bakanlık verilerek, bu hükümet düşürülecek mi?' diye hesap yapacak insanların bu büyük işleri yapabilme imkan ve kabiliyeti yok. İnşallah bu seçimle birlikte bu kısa süreli istikrarsız ortam da son bulacak."

- "Vesayet rejimi yerle yeksan olacak"

Bakan Özhaseki, Türkiye'de bugüne kadar milletin seçtiği devlet adamlarının idam edildiğini, türlü eziyetlere maruz bırakıldığını vurgulayarak, "İşte bu vesayet rejiminin diş geçiremediği, asla güç yetiremediği bir tek kişi vardı, o da dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'dı. Allah'a hamdolsun. Bu seçimle birlikte bu vesayet rejimi yerle yeksan olacak. Büyük hedeflerimiz var. Mühür sizde, karar sizin. Allah'ın izniyle vereceğiniz kararlarla ya Türkiye'nin önü açılacak ya yerimizde biraz daha saymış olacağız." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :