Kastamonu Belediyespor'da Hakan Günal dönemi

Kastamonu Belediyespor'da Hakan Günal dönemi

- Bayanlar Hentbol Süper Lig ekibi, antrenör Günal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı


KASTAMONU (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor'da antrenörlük görevine Hakan Günal getirildi.

Kastamonu Belediyespor, 2005 yılında profesyonel olarak antrenörlük kariyerine başlayan, son olarak Amasya Taşova YİBO'yu çalıştıran Hakan Günal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Kastamonu Belediyespor Başkanı Hüdaver Eski, uyumlu bir kadroları bulunduğunu söyledi.

İki yıldır birçok başarı elde ettiklerini anlatan Eski, "İki yıldır yakaladığımız başarılar ortada. Hakan hocamızla da bu başarılarımızı artırarak devam ettireceğimize inanıyorum. İki taraf için de hayırlı olsun." dedi.

Hakan Günal ise Avrupa kupalarında final oynamış bir kulübü çalıştıracak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Kadromuzu yüzde 80-90 oranında muhafaza edeceğiz. Oturmuş bir kadromuz var. Bunun üzerine yapacağımız birkaç takviye ile büyük başarılar yakalayacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Oyun felsefesinin, ilk düdükten son düdüğe kadar mücadele etmeyi içerdiğini belirten Günal, kazanmak için her şeyini veren bir takım izleteceğini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :