Kastamonu Belediyespor, Macaristan'a gitti

Kastamonu Belediyespor, Macaristan'a gitti

- Kastamonu temsilcisi, Hentbol Kadınlar EHF Kupası 3. ön eleme turu ilk maçında yarın deplasmanda Vaci ile karşılaşacak


KASTAMONU (AA) - Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 3. ön eleme turu ilk maçında yarın deplasmanda Macaristan temsilcisi Vaci ile karşılaşacak Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, bu ülkeye gitti.

Atatürk Spor Salonu'ndaki son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Kastamonu ekibi, karayoluyla İstanbul'a, oradan da uçakla Macaristan'a hareket etti.

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Macaristan'ta akşam saatlerinde son antrenmanlarını yapıp hazırlıklarını tamamlayacaklarını söyledi.

Morallerinin oldukça iyi olduğunu dile getiren Günal, "Lige verilen ara dolayısıyla zamanımızın büyük bölümünü bu maçın hazırlığına ayırdık. Elimizden gelenin en iyisini yaparak hazırlandık. Macaristan'a güzel bir sonuçla ülkemize dönmek için gidiyoruz." dedi.

Türkiye'ye rahat bir sonuçla dönmek istediklerini belirten Günal, "İkinci maçımızı 19 Kasım'da seyircimiz önünde oynayacağız. Burada istediğimizi alıp gruplara kalmanın mutluluğunu yaşamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Günal, Türk sporseverlerin yanlarında olduğunu bildiklerine işaret ederek, "Bize güvenenlerin güvenini boşa çıkarmak istemiyoruz. Gruplara kalıp yeni sistemde bunu başaran ilk takım olmak istiyoruz. Büyük şehirlerin takımlarından ziyade bir Anadolu takımının bunu başarması çok anlamlı olacak diye düşünüyorum." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :