Kastamonu Belediyespor, ikinci şampiyonluk için son virajda

Kastamonu Belediyespor, ikinci şampiyonluk için son virajda

- Hentbol Kadınlar Süper Lig'de 33,2 puanla lider durumda bulunan Kastamonu Belediyespor, son maçında Polatlı Belediyespor'u yenmesi halinde tarihinin ikinci şampiyonluğuna uzanacak- Antrenör Hakan Günal: "Gençler liginden gelen 0,2 puanımız var ama ikili


KASTAMONU (AA) - ÖZGÜR ALANTOR - Hentbol Kadınlar Süper Lig'de son haftaya 33,2 puanla lider durumda giren Kastamonu Belediyespor, tarihinin ikinci şampiyonluğuna çok yakın.

En yakın rakibi Muratpaşa Belediyespor'un 0,2 puan önünde lider durumda bulunan Kastamonu Belediyespor, yarın sahasında karşılaşacağı Polatlı Belediyespor'u yenerek tarihindeki ikinci şampiyonluğuna ulaşmak istiyor.

Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki yıl önce de Kastamonu'ya şampiyonluk sevinci yaşattıklarını dile getirerek, "O zaman şampiyonluk için Yenimahalle Belediyespor ile çekişiyorduk. Bu sezon ise Muratpaşa Belediyespor ile yarışıyoruz. Burada maçımızı kazandığımız anda Kastamonu'ya şampiyonluğu yaşatmış olacağız." dedi.

Polatlı Belediyespor karşısında seyircileriyle bütünleşerek kupayı kaldıracaklarına inandığına işaret eden Günal, "Ardından Eskişehir'de Muratpaşa Belediyespor ile oynayacağımız maçı kazanıp, Türkiye Kupası'nı Kastamonu'ya getirmek, kupa coşkusunu ikinci kez yaşatmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İkili averajda da Muratpaşa Belediyespor'un önünde olduklarına dikkati çeken Günal, "Gençler liginden gelen 0,2 puanımız var ama ikili averajda da rakibimizin önündeyiz. Puan eşitliğinde yine şampiyon olacağız. Bize 0,2 puan veren gençlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Günal, Türkiye Kupası final maçını 4 Mayıs'ta oynayacaklarını belirterek, "Kastamonu'ya bir ilki daha yaşatmak istiyoruz. Türkiye Kupası'nı aldığımızda, Kastamonu'da takım sporlarında en üst ligde bir sezonda iki kupayı da alan tek ekip olacağız. Bu bizim için büyük bir onur ve gurur olacak." şeklinde konuştu.

Oyunculardan Aslı İskit ise Kastamonu'da ilk sezonu olduğunu anlatarak, "Bu benim ilk şampiyonluğum olacak. O nedenle çok heyecanlıyım. Kastamonu halkına bu kupayı getirmek istiyoruz. Uzun bir süreçti ve çok çalıştık. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Tüm Kastamonuluları şampiyonluk maçımıza bekliyoruz." şeklinde konuştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :