Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:

- "Türkiye Kupası'nı almak hedeflerimizden birisiydi, alamadığımız için üzgünüz"


KASTAMONU (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor'da antrenör Osman Kalyoncu, Türkiye Kupası'nı kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Kalyoncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası yarı final maçında Yenimahalle Belediyespor'a 33-25 mağlup olduklarını hatırlattı.

Bu maçta istedikleri performansı sergileyemediklerini, sakatlığı süren oyuncularının da bunda etkisi olduğunu ifade eden Kalyoncu, "Buna rağmen ilk yarı başa baş mücadele sergiledik. İkinci devrenin son 10 dakikasında yaptığımız değişikliklere rağmen farkı kapatamayınca mağlup olduk. Tabii ki gönül final oynamak isterdi. Fakat bulunduğumuz ortam, yaşadığımız sakatlıklar ve o gün iyi bir performans sergileyemeyişimiz final oynamamızı engellemiştir." dedi.

Kupada şampiyon olan Ardeşen Gençlik takımını da tebrik eden Kalyoncu, "Türkiye Kupası'nı almak hedeflerimizden birisiydi, alamadığımız için üzgünüz. Final oynayan Yenimahalle Belediyesi ve Ardeşen Gençlik'i tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Osman Kalyoncu, Challenge Kupası yarı finalinde 2 ve 3 Nisan'da Kastamonu'da Ukrayna ekibi Karpaty ile karşılaşacaklarını, bu kulvarda hedefe ulaşmak için hazırlıkların sürdüğünü kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :