Kasaplar Odası’nda Balbaloğlu yeniden başkan

Kasaplar Odası’nda Balbaloğlu yeniden başkan

Konya Kasaplar Odası seçimlerini tek liste ile katılan mevcut başkan Davut Balbaloğlu bir kez daha başkanlık koltuğuna oturdu.

 Kasaplar Odası olağan genel kurul toplantısı Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonunda gerçekleşen genel kurula, Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Lokantacılar Odası başkanı Ali Osman Karamercan, Kahveciler Odası Başkanı Cemal Çınardalı, Televizyon ve Radyo Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Erölmez, Bakkallar Bayiler ve Kuru yemişçiler Odası Başkanı Süleyman Yılmaz,  Ayakkabıcılar Odası Başkanı Hasan Uzman, Marangozlar Odası Başkanı Mustafa Dülgeroğlu, Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honça, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Karabulut, ve oda üyeleri katıldı.  Genel kurulda 2014-2017 yılları arası faaliyet ve denetim raporu ile gelir gider tablosu açıklandı. Genel kurluda kısa bir konuşma yapan Başkan Balbaloğlu Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kasap ve kantinci esnaflarımızı yeni çıkan yasalar, çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaptık. 

kasaplar-odasi--(15).jpg

Çıkan yasalardan esnafımızın mağdur olmaması için gerekli çalışmalar yaptık. Binin üzerinde üyemize sağlık bilgisi belgesi dağıtımı gerçekleştirdik. Konya’ya açılan bütünleşmiş tesislerimiz ile gerekli görüşmeler yapıldı. Bizler de oda yönetimi olarak şirket- esnaf ayrımı yapmadan oda üyelerimize iş önlüğü dağıtımı gerçekleştiriyoruz. 2014 yılında sizlerin desteği ile göreve geldiğimizde sizlere bir söz vermiştik. Kurban bayramında sokak aralarında kıyma çekimi ile mücadele konusunda sizlere söz vermiştik. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile görüşmemiz sonucunda bakanlığımız tarafından yayınlanan tebliğ ile sokak arasında yasaklandı. Bundan sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı il ve ilçe müdürlükleri, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile yapacağımız çalışmalar ile en kısa zamanda bu sorunu çözeceğiz diye konuştu. Genel kurulda Mevcut Başkan Davut Balbaloğlu, yeniden başkan seçildi.  Kasaplar Odası Yönetim Kurulunda;  Ethem Tartan, Muammer Küçükkarpacı, İsmail Çini, Mahmut Çelikel, Fikret Sarıceylan, Burhan Efe yer aldı. Ferit Hepokur-Memleket

kasaplar-odasi--(13).jpg