Kartal'da kaybolan Beratcan'ın cesedinin bulunması

Kartal'da kaybolan Beratcan'ın cesedinin bulunması

Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin bir servis şoförünün şüpheli olarak arandığı öğrenildi- Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi, bilgilerine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı

İSTANBUL (AA) - Kartal'da iki hafta önce kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin bir servis şoförünün arandığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Karakütük'ün cesedinin bulunmasıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. İlk incelemelere göre çocuğun boğularak öldürüldüğü sanılıyor.

Karakütük'ün ölümüne ilişkin E.K adlı servis şoförü şüpheli olarak aranıyor. Karakütük'ün cesedine bu şüphelinin telefon sinyallerinden yararlanılarak ulaşıldığı, ayrıca şüpheli ile çocuğun annesi arasında telefon kayıtları tespit edildiği kaydedildi.

Bu arada, gece saatlerinde 3 kişi, olayla ilgili bilgilerine başvurulmak üzere Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadeleri alınan bu kişiler serbest bırakıldı.

- Cenaze Adli Tıp Kurumu'ndan alındı

Öte yandan, amca Osman Karakütük tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Beratcan'ın cenazesi Kartal'daki evine götürüldü.

Beratcan'ın cenazesinin, helallik alındıktan sonra memleketi Karabük'e götürüleceği öğrenildi.

Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğrencisi Beratcan Karakütük'ün 9 Mart'ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı.

Beratcan'ın cesedi dün Tuzla Tepeören'deki ormanlık alanda bulunmuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :