Karkın'da bahçe ve saksıda kenevir üretilen eve baskın! 1'i kadın 3 gözaltı

Aksaray'ın Karkın köyünde bir eve düzenlenen jandarma baskınında saksı ve bahçeye kenevir ekerek kubar esrar yetiştiren 1'i kadın 3 kişi suçüstü yakalandı

Aksaray'ın Karkın köyünde saksı ve bahçeye kenevir ekerek kubar esrar yetiştiren şüphelilere yönelik yapılan operasyonda 1'i kadın 3 kişi suçüstü yakalandı.

JANDARMA TAKİBE ALDI

Operasyon, Aksaray'ın merkeze bağlı Karkın köyünde bulunan müstakil bir eve yönelik gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, kenevir bitkisi ekerek uyuşturucu madde olan kubar esrar üretimi yapıldığı yönünde bilgi alan İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri, kimlikleri tespit edilen Duran Ç. (62), Mustafa Ç. (32) ve Hediye K. (31) isimli 3 şüpheliyi ve kaldıkları müstakil evi takibe aldı.

EVDE YAPILAN ARAMADA SİLAH VE KENEVİR BİTKİSİ BULUNDU

Bir süre yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından adrese operasyon düzenlen jandarma ekipleri, narkotik detektörü hassas burunlu "Yalman" isimli köpeğin de desteğiyle arama yaptı. Evin bahçesinde ve saksılarda ekili vaziyette toplam 60 kök kenevir bitkisi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Uyuşturucu hammaddesi yetiştirdiği tespit edilen 1'i kadın 3 şüpheli sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.