Karkamış şehidi Piyade Er Oktay Salar'ın baba ocağına ateş düştü

Karkamış şehidi Piyade Er Oktay Salar'ın baba ocağına ateş düştü

Gaziantep’in Karkamış Hudut Karakolu'na düzenlenen havan saldırısında şehit olan 20 yaşındaki Piyade Er Oktay Salar'ın Balıkesir'deki baba ocağına ateş düştü

Gaziantep’in Karkamış ilçesi Köprübatı Hudut Karakolu'na Suriye Ayn- El Arap'tan yapılan hain terör saldırısında şehit olan Piyade Er Oktay Salar'ın Balıkesir'deki baba ocağına acı haber ulaştı.

Gaziantep'te sınır karakoluna düzenlenen roketatarlı saldırıda Balıkesirli Piyade Er Oktay Salar şehit oldu. Şehidin baba ocağı olan Balya ilçesi Çamavşar kırsal mahallesine acı haber ulaştı.

s.jpg

Gaziantep'de dün öğleden sonra düzenlenen saldırıda Balıkesir'li Piyade Er Oktay Salar şehit oldu. Salar'ın şehadet haberi baba ocağı olan Balya ilçesi Çamavşar kırsal mahallesini yasa boğdu. Şehidin çiftçilikle uğraşan babası Mehmet Salar, annesi Fatma Salar büyük üzüntü yaşadı. Şehadet haberini acılı aileye Balya Kaymakamı Mustafa Şeker, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga verdi ve taziyelerini iletti. Şehit Piyade Er Oktay Salar'ın 20 yaşında olduğu ve bekar olduğu öğrenildi. Şehidin baba evine büyük Türk bayrağı asılırken mahalle sakinleri'de başsağlığı dileklerinde bulundu.

ss.jpg

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, Bakan Hulusi Akar'ın taziyesi ile yayınlanan mesajda, "Kahraman silah arkadaşımız 12 Mayıs 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadeleri kullanıldı.

Şehit Piyade Er Oktay Salar'ın Balıkesir'in Balya ilçesine bağlı Çamavşar mahallesinden olduğu öğrenildi.

MİSLİYLE KARŞILIK VERİLDİ! 21 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ

Milli Savunma Bakanlığı, Karkamış ve Köprübatı Hudut Karakolu’na yapılan saldırı sonrası etkisiz haline getirilen terörist sayısının 21’e yükseldiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: Karkamış ve Köprübatı Hudut Karakolumuza yapılan hain saldırı sonrası başlatılan meşru müdafaa ve cezalandırma atışları sonucunda etkisiz haline getirilen terörist sayısı 21’e yükselmiştir. Cezalandırma atışlarına devam edilmektedir. Şehidimizin kanı yerde bırakılmamıştır, bırakılmayacaktır. Milletimizin huzur ve güvenliğine karşı her türlü girişime misliyle karşılık verilmektedir. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadeleye devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.

Türk askeri Karkamış ve Köprübatı Hudut Karakolu’na yapılan saldırılara misliyle karşılık verdi:

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.