Karış Karış Kadınhanı Derneğinden Kurban Bayramı mesajı

Karış Karış Kadınhanı Derneğinden Kurban Bayramı mesajı

Karış Karış Kadınhanı Derneği Başkanı Mustafa Topkafa, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı

Karış Karış Kadınhanı Derneği Başkanı Mustafa Topkafa Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Bayramların toplumsal birlikteliğin yaşandığı Mübarek günler olduğunun altını çizen Mustafa Topkafa “Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin ve paylaşmanın hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, bütün İslam âlemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir.

Kurban Bayramı bizlere; Hz. İbrahim ve Hz. İsmail’in sadakat ve teslimiyetini hatırlatır. Bu ibadet bir yandan kişinin Allah’a yakınlaşması, diğer yandan da dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesini ön görür. Bizler de Kurban ibadetinin manevî ikliminde bir gönül yüceliği yakalayıp İnşallah Rabbimize yakınlık arayışında olacağız. Bu duygu ve düşünceler ile içinde bulunduğumuz Kurban Bayramının bütün İslam âlemine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni eder, bütün Kadınhanlı hemşerilerime hayırlı bayramlar dilerim” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.