Karı koca kavgasını ayırmaya çalışan kişinin ölmesi

Karı koca kavgasını ayırmaya çalışan kişinin ölmesi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ayrı yaşadığı eşini silahla yaralayan ve kavgayı ayırmaya çalışan bir kişinin de ölümüne neden olan zanlı tutuklandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde ayrı yaşadığı eşini silahla yaralayan ve kavgayı ayırmaya çalışan bir kişinin ölümüne neden olan Hasan T. tutuklandı.

Manavgat'ta pompalı tüfekle ayrı yaşadığı eşini bir kafede ayağından yaralayıp, araya giren Şahin Azgın'ı (40) öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Hasan T. (25) ve olay sırasında yanında bulunan 3 kişi, İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlının 3 arkadaşı savcılıkça serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen Hasan T. ise tutuklandı.

Hasan T, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Döne Umut T'nin (21) bulunduğu Aşağı Pazarcı Mahallesi 1001 Sokak'taki kafeye gelmiş, elindeki pompalı tüfekle tartıştığı eşini ayağından yaralamıştı. Kavgayı ayırmaya çalışan Şahin Azgın, boynuna isabet eden saçmalarla yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Pompalı tüfeği olay yerinde bırakarak otomobiliyle kaçan zanlı ve olay sırasında yanında bulunan 3 kişi gözaltına alınmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :