Kardemir Karabükspor'da Ümraniyespor maçı hazırlıkları

Kardemir Karabükspor'da Ümraniyespor maçı hazırlıkları

- Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz:- "Çocuklarımıza destek olunduğu, moral motivasyonlarının arttığı zaman onların çok daha iyi olacağını düşünüyorum"


KARABÜK (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Levent Açıkgöz, "Çocuklarımıza destek olunduğu, moral motivasyonlarının arttığı zaman çok daha iyi olacağını düşünüyorum." dedi.

Açıkgöz, Hasan Doğan Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, dün oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Körfezspor'a karşı aldıkları 3-0'lık galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Körfezspor karşısında oyuncuların çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu ifade eden Açıkgöz, "Körfezspor da bizler gibi zorlu süreçten geçiyor. Allah onların da yardımcısı olsun. Onlar da bizim gibi genç bir ekiple mücadele etti. En azından kendi seviyemizi, çocukların ne kadar aşama kaydettiğini görmek adına iyi bir maç oldu. Bu maçın önemli kısmı skor anlamında galip gelmemiz. Eksiklerimiz hep söylediğimiz gibi yine var." diye konuştu.

Ligin 7. haftasında Ümraniyespor ile mücadele edeceklerini aktaran Açıkgöz, şöyle devam etti:

"O maç öncesinde Körfezspor karşılaşması çok güzel bir moral oldu. Bugünden itibaren Ümraniyespor ile ilgili çalışmalarımızı yapıp cumartesi gününe kadar en iyi şekilde hazırlanacağız. Çocuklarımıza destek olunduğu, moral motivasyonlarının arttığı zaman onların çok daha iyi olacağını düşünüyorum."

Açıkgöz, cumartesi günü gerçekleştirilecek olağanüstü kongre sonrasında gelecek haftalara daha güzel ve daha mutlu bakabileceklerini kaydetti.


- Ümraniyespor maçı hazırlıkları

Kırmızı-mavili ekip, 29 Eylül Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Açıkgöz yönetiminde Hasan Doğan Tesisleri'nde yapılan idmanda yenileme, koşu, top kapma ve yarım saha çift kale maç yapıldı.

İdmana, sakatlıkları bulunan Emre Eser, Berkay Yılmaz, Yusuf Akbulut ve Ahmet Karadayı katılmadı.

Öte yandan Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı İhsan Çevik ve yönetimi, idmanı ziyaret ederek Açıkgöz ve futbolculara başarılar diledi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :