Kardemir Karabükspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları

Kardemir Karabükspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları

KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor, Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Hasan Doğan Spor...


KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor, Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde altyapı sorumlusu Levent Açıkgöz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

Sakatlığı bulunan Serdar Deliktaş ile ülkelerinin milli takımlarına çağrılan İzlandalı Olafur Skulason ve Rumen Gheorghe Teodor Grozav, idmanda yer almadı.

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini söyledi.

Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarını Gençlerbirliği ile oynayacakları özel maçla sürdüreceklerini ifade eden Tankut, aranın bitmesinden sonra iyi bir çıkış yakalamak istediklerini kaydetti.

Öte yandan kırmızı-mavili ekip, yarın Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği ile oynayacağı hazırlık müsabakası için Ankara'ya hareket etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :