Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:

- "Adanaspor maçı, ilk dış saha galibiyetini elde etmek adına çok önemli"


KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Adanaspor maçı, ilk dış saha galibiyetini elde etmek adına çok önemli." dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 7. haftasına geldiklerini, bu sürede oynanan oyundan yeni bir ekip olmalarına ve Süper Lig'e yeni gelmelerine rağmen memnun olduklarını söyledi.

İlerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını ve şimdilik sadece sakatlık sorunu yaşadıklarını belirten Tankut, "Ligde 6 maça çıktık. İç sahadaki üç maçımızdan da 3 puan aldık ancak deplasmanda henüz galibiyetimiz yok. Önümüzde Adanaspor deplasmanı var. Adanaspor maçı, ilk dış saha galibiyetini elde etmek adına çok önemli. Çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz." diye konuştu.


- Adanaspor maçı hazırlıkları


Öte yandan kırmızı-mavili ekip, teknik direktör Igor Tudor yönetiminde kulübün tesislerinde bulunan spor salonunda hazırlıklarını basına kapalı sürdürdü.

Sakatlıkları bulunan Alexe ile Kokalovic'in yanı sıra, milli takımlarında bulunan Yatabare, Traore, Poko, Skulason, Latovlevici, Gaman ve Rodic'in katılmadığı antrenmanda, futbolcuların kuvvet çalışması yaptığı ifade edildi.

Bu arada kulübün resmi internet sitesinde, Dany Nounkeu'nun 4 yaşındaki oğlu Junior'un iki gün önce kulübün Çamlık Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında bir kısmını okuduğu "Atatürk" şiiri yayımlandı.

Dany'nin Galatasaray'da oynadığı dönemde kızı Atat'ın da "Atatürk" ile ilgili okuduğu bir şiir sosyal medyada ilgi görmüştü.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :