Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:

"Kayseri Erciyesspor maçı, kesinlikle kazanmamız gereken bir mücadele"


KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, 20 Şubat Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin, "Kesinlikle kazanmamız gereken bir mücadele" dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geride kalan hafta Alima Yeni Malatyaspor karşısında aldıkları mağlubiyeti unuttuklarını, artık önlerine bakmak zorunda olduklarını söyledi.

Kayseri Erciyesspor'un iyi bir ekip olduğunu belirten Tankut, "Ligdeki takımların yarısı yarısı şampiyonluğa, yarısı kümede kalmaya oynuyor. Ortada bu kadar zorlu ve ilginç bir durum var. Hedefimiz şampiyon olmak ve bir üst lige çıkmak. Bu hedef doğrultusunda maçlara çıkıyoruz" diye konuştu.

Tankut, ligde kolay maç olmadığına dikkati çekerek, "Her takım her takımı yenebiliyor. Bunu defalarca gördük ki, puan tablosu da ortada. Kayseri Erciyesspor ile taraftarımızın önünde oynayacağız. Kesinlikle kazanmamız gereken bir mücadele. Taraftarımızın da desteğiyle, iç sahadaki maçlarda kayıp vermememiz lazım ki, hedefimize ulaşalım" ifadelerini kullandı.


- Hazırlıklar başladı


Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor'la yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hasan Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları bulunan Kerim Zengin, Rıza Efendioğlu ve Ergün Teber katılmadı. İsmail Dinler ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :