Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:

Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:

"Karşıyaka karşısında iyi bir futbolla 3 puan almak ve aynı zamanda deplasman şanssızlığını kırmak istiyoruz"


KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Karşıyaka karşısında iyi bir futbolla 3 puan almak ve aynı zamanda deplasman şanssızlığını kırmak istiyoruz" dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son iki haftadır rakipleriyle berabere kalarak puan kaybettiklerini artık buna tahammüllerinin kalmadığını söyledi.

Önlerinde Karşıyaka deplasmanı olduğunu ve rakip saha karnelerinin iyi olmadığını belirten Tankut, şöyle konuştu:

"Takım olarak iyi mücadele veriyoruz. Bunda bir sorun yok ancak bunu skora yansıtmamız gerekiyor. Son iki hafta bunu başaramadık. Karşıyaka karşısında iyi bir futbolla 3 puan almak ve aynı zamanda deplasman şanssızlığını kırmak istiyoruz. Bunu yapacak teknik ekip ve oyuncu kadrosuna sahibiz. Sezonun bitimine 10 maç kaldı. Her maç bizim adımıza final. Buna göre hazırlanıyoruz. Hedefimiz var, o da şampiyonluk. Bunu hep beraber başaracağız."


- Hazırlıklar tamamlandı


Kırmızı-mavili ekip, 12 Mart'ta deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde, Çamlık Spor Tesisleri'nde pas ve şut çalışmasının yapıldığı 1,5 saatlik antrenmanda sakatlığı bulunan Kerim Zengin takımdan ayrı koştu.

Kafile, yarın Metin Türker Tesisleri'nde toplanarak önce kara yoluyla Ankara'ya daha sonra hava yoluyla İzmir'e giderek kalacağı otelde kampa girecek.



Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :