Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yenileme ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü...

ANKARA (AA) - Karayollarının yenileme ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Kapıkule-Edirne Batı Kavşağı-Kınalı Kavşağı kesimi arasında bulunan köprü, viyadük ve üst geçitlerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle 07.00-19.00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şerit, gerektiğinde ise kısa süreli sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden gerçekleştirilecek.

İzmir-Aydın Otoyolu, Kızılcapınar 1 Viyadüğü Aydın istikameti yönünde 6-7'inci kilometrelerinde derz onarım çalışması yapılacağından yol tamamen araç trafiğine kapatılarak acil geçişten bant aktarımı yapılacak.

Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı Kavşağı ile Abant Kavşağı (İstanbul-Ankara) arasında üstyapı yenileme çalışması nedeniyle otoyol üzerinde bulunan tünel ve viyadük geçişlerinde trafiğin iki yönlü seyredebilmesi amacıyla Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı arası trafiğe kapatılarak, ulaşım Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilerek Abant Kavşağı'ndan otoyola tekrar katılım sağlanacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler