Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Metris-Gaziosmanpaşa kavşakları Karadeniz Mahallesi mevkisinde 200 metrelik kesimde araç üst geçidi orta ayak imalatı çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle 23 Şubat'a kadar otoyolun her iki yönünde birer şeridi trafiğe kapatıldı, ulaşım diğer şeritlerden gerçekleştiriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolu 1-2. kilometrelerinde Serbest Geçiş Sistemi (SGS) montaj çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle 7 Mart'a kadar otoyolun İzmir-Aydın istikametinde bant aktarması yapılarak, ulaşıma Torbalı yönünde iki yönlü izin verilecek.

Pozantı-Tarsus Otoyolu Pozantı Güney-Tekir kavşakları 9-10. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Amasya-Turhal devlet yolunun 0-13. kilometrelerindeki bölünmüş yol yapımı ve Devlet Su İşlerince yürütülen açık kazı çalışmaları nedeniyle sürücülerin bu kesimde yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Düzce-Zonguldak il sınırı-Alaplı-Ereğli-Zonguldak yolunun 61-62. kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle bölünmüş yolun bir tarafı trafiğe kapatıldı. Ulaşım, bölünmüş yolun diğer tarafından iki yönlü gerçekleştiriliyor. Yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önem taşıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler