Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Metris-Gaziosmanpaşa kavşakları Karadeniz Mahallesi mevkisindeki 200 metrelik kesimde yapılan çalışmalar nedeniyle 23 Şubat'a kadar otoyolun her iki yönünde birer şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden gerçekleştirilecek.

Kalecik-Kırıkkale yolunun 19-22 kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Kırıkkale-Kalecik istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikametten (Kalecik-Kırıkkale) iki yönlü izin verilecek.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2 kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışması nedeniyle Samsun-Karapürçek istikametinde sağdan iki şerit trafiğe kapatıldı. Ulaşım soldaki 2 şeritten kontrollü sağlanıyor.

Trabzon-Maçka yolunun 25. kilometresindeki Maçka Tüneli'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 9 Şubat'a kadar Trabzon-Maçka yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü, Maçka-Trabzon yönünde ise servis yolundan gerçekleştirilecek.

Giresun-Espiye yolunun 32. kilometresindeki Keşap Tüneli'nde saat 17.00'ye kadar sürecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilecek.

Edirne-İstanbul Otoyolu'nun 14. kilometresinin tek şeridi, (Söğütlüdere mevkisi) sanat yapıları yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler