Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde heyelan nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Silifke-Mut...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde heyelan nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Silifke-Mut yolu heyelan nedeniyle trafiğe kapandı. Ulaşım, Silifke-Gülnar ile Mut-Silifke ayrımı-Gülnar il yollarından gerçekleştiriliyor.

Eskişehir-Sivrihisar yolunun 30. kilometresindeki Karakaya mevkisinde alt geçit yapımı nedeniyle bölünmüş yolun iki yönü de trafiğe kapatıldı. Bu nedenle ulaşım servis yollarına yönlendiriliyor.

Trabzon-Maçka yolunun 25. kilometresinde bulunan Maçka Tüneli'nde bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Tünelin Trabzon-Maçka yönünde 9 Şubat'a kadar ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilecek. Yolun Maçka-Trabzon yönünde ise trafik servis yolundan sağlanıyor.

Soma-Akhisar yolunun 31-33. kilometrelerinde köprü ayağı yapımı nedeniyle yolun bir bölümü trafiğe kapatıldı, ulaşım yan yollardan gerçekleştiriliyor.

Samsun-Ordu devlet yolunun 15-17. kilometresinde (Kirazlık mevkisi) Kirazlık Köprüsü yapımı nedeniyle bölünmüş yolun her iki bandı da trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma her iki istikamette toplayıcı yollardan izin veriliyor.

Almus-Tokat yolunun 23-24. kilometrelerinde bölünmüş yol yapımı çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler