Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Uzunköprü-Keşan yolunun 28. kilometresinde köprülü kavşak çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması gerekiyor.

Osmaniye-Gaziantep devlet yolunda 40-42. ile 46-47. kilometrelerinde yarma, dolgu, temel alt temel ve BSK çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü sağlanıyor.

Akçakoca-Düzce yolunun 27-28. kilometrelerinde, Üskübü Melen Köprüsü yanına yeni köprü yapım çalışmaları yapıldığından, bu kesimde Akçakoca-Düzce istikametindeki trafik kontrollü gerçekleşiyor.

Ünye-Fatsa-Ordu devlet yolunun 5. kilometresinde Curi Köprüsü derzlerinde yapılan çalışma nedeniyle ulaşım kontrollü veriliyor.

Uşak-Banaz-Afyonkarahisar il sınırı 1-3. kilometrelerinde Denizli Kavşağı köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler