Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşakları 97-117. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle 28 Kasım'a kadar otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. Sapanca otoyol kavşağı da trafiğe kapalı tutuluyor.

Nevşehir-Kayseri yolunun 23-25 ile 31-36. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Osmancık-Gümüşhacıköy-Merzifon yolunun 32-36. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı taşıt trafiğine kapatıldı. Ulaşım, bölünmüş yolun diğer bandından iki yönlü sağlanıyor. Gerekli trafik işaretlemesinin yapıldığı bu kesimde sürücülerin yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolu'nun Mersin-Gözne kavşağı ile stadyum kavşağı 1. kilometresine kadar heyelan önleme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle sağ taşımanın 1. ve 2. şeritleri Mersin-Çeşmeli istikametinde trafiğe kapatıldı. Ulaşım, 3. şeritten gerçekleştiriliyor.

Samsun-Ankara yolunun 93-94. kilometreleri yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılarak, trafik Ankara-Samsun yönündeki tek şeride yönlendirilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler