Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının üstyapı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının üstyapı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni'ne göre, TEM Otoyolu'nun Abant ile Kaynaşlı kavşakları arası Ankara-İstanbul istikameti üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle kapalı bulunuyor. Ulaşım Abant kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek, Kaynaşlı kavşağından tekrar otoyola katılım sağlanıyor.

TEM Otoyolu'nun 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki üstyapı ve onarım çalışmaları nedeniyle Asya-Avrupa istikameti kuzey yönünde 1. ve 2. şeritler kapatılarak trafik akışı diğer şeritlerden gerçekleştiriliyor. 3 kuzey ve 3 güney şeritli köprüde 2'şer şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım her iki yönde 2 gidiş ve 2 geliş şeritle veriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu Aydın istikametinde üstyapı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı bulunuyor. Ulaşım acil geçişten şerit aktarımı yapılarak sağlanıyor.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :