Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde bakım ve yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanırken, elverişsiz hava şartları dolayısıyla...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde bakım ve yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanırken, elverişsiz hava şartları dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Karaman-Mut, Keban yol ayrımı Malatya, Palu-Karakoçan, Bi̇ngöl-Karlıova, Eruh-Şırnak, Şebi̇nkarahi̇sar-Dereli̇, Doğubeyazıt-Çaldıran, Karayazı-Tutak, Ağrı-Cumaçay, Kangal-Termi̇k Santral, Di̇vri̇ği̇-Arapgi̇r, Di̇yarbakır-Ergani̇-Maden yolları kar ve ti̇pi̇ nedeni̇yle trafi̇ğe kapandı.

Köprüköy-Horasan, Eleşki̇rt-Ağrı, Ağrı-Taşlıçay ve Di̇yadi̇n ayrımı Doğubeyazıt-Gürbulak sınır kapısı yollarında trafi̇k büyük araçlara kapatılırken, küçük araçların geçişinde sorun bulunmuyor.

Sürücüleri̇n kış şartlarına uygun olarak araçlarında kış lastikleri takılı olması, zi̇nci̇r, takoz, çekme halatı bulundurmaları, araç taki̇p mesafeleri̇ni̇ artırmaları, hızlarını azaltmaları, trafi̇k i̇şaret ve i̇şaretçileri̇ne uymaları, şeri̇t i̇hlalleri̇ yapmamaları ve buzlanma olabilecek kesi̇mlerde di̇kkatli̇ olmaları gerekiyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler