Karataylı başkanlardan hayırlı olsun ziyaretleri

Karataylı başkanlardan hayırlı olsun ziyaretleri

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, 6. Olağan Kongrede İl Kadın Kolları Başkanlığı’na yeniden seçilen Esra Doğan Candan ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Mustafa Selman Avcı'yı ziyaret etti

Konya'nın Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla birlikte 6. Olağan Kongrede AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanlığı’na yeniden seçilen Esra Doğan Candan ve AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Mustafa Selman Avcı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, kongre sonucunda oluşan yeni yönetimi tebrik ederek başkanlar ve yönetimlerine başarılar diledi.

 

Başkan Hasan Kılca, “Öncelikle bugüne kadar AK Parti teşkilatlarının her kademesinde sorumluluk üstlenmiş dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. AK Parti bir okul gibidir. Gençlik kolları da bu okulun ilk ayağıdır. Kadın kolları ise teşkilatların omurgasıdır. Kadın ve gençlik kollarımız, sahada hizmetlerimizi anlatıp şekillendirirken bizlerin de bu manada önemli eli ve kolu oluyorlar. Birçok noktaya gençlik ve kadın kollarımız sayesinde daha kolay ulaşabiliyoruz. Yani hiçbirinin hakkı ödenmez. Bizler de bu çabaya karşılık vermek adına gençlerimiz ve kadınlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak her türlü projede yer almaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle kongrede yeniden seçilen İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Esra Doğan Candan hanımefendi ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nı devralan Mustafa Selman Avcı kardeşimizin davamızın bayrağını çok daha ileriye taşıyacaklarına inanıyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun” ifadelerini kullandı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı ile İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan Candan’ı tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

 

AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan Candan ve AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Mustafa Selman Avcı ise ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile AK Parti Karatay İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları’na teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum