Karatay'da mahalle ve esnaf ziyaretleri

Karatay'da mahalle ve esnaf ziyaretleri

Karatay'ın Merkezindeki İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Genç, Mahalle ve Esnaf Ziyaretleriyle Vatandaşlarla Buluştu.

Konya'nın merkezinde yer alan Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte aktif bir gün geçirdi. Mahalle ve esnaf ziyaretleri kapsamında hareketli bir gün geçiren Başkan Kılca ve İlçe Başkanı Genç, Akabe ve Fetih Mahalleleri ile Kömürcüler Sanayi Sitesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Karatay'da mahalle ve esnaf ziyaretleri

Ziyaretler sırasında, mahalle sakinlerinin talepleri dinlendi ve hayata geçirilmesi için görüş alışverişinde bulunuldu. Karatay'a hizmet etmenin gururunu taşıyan Belediye Başkanı Hasan Kılca, göreve geldiklerinden bu yana katılımcı belediyeciliği esas aldıklarını ve vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olduklarını vurguladı. Kılca, "Hizmet ve eser siyaseti yapıyor, ortaya koyduğumuz projelerle Karatay'ımızı ilmek ilmek işliyoruz" dedi.

Karatay'da mahalle ve esnaf ziyaretleri

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de, yerel seçimlerin önemine dikkat çekti ve AK Parti'nin hizmet belediyeciliğinin önemine vurgu yaptı. Başkan Genç, "Karatay Belediye Başkanımızın göreve gelmesiyle birlikte ilçemize birçok önemli eser kazandırıldı. Bu başarıyı devam ettireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Karatay'ın gelişimine katkı sağlamak adına yapılan ziyaretler, ilçede yaşayanların belediye ile olan etkileşimini artırarak yerel yönetim ile vatandaşlar arasında sağlam bir köprü oluşturmayı hedefliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.