Karatay’da kanal boylarına güvenlik önlemi

Karatay’da kanal boylarına güvenlik önlemi

Karatay Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri Karatay’da bulunan kanal boylarına olası kaza ihtimallerine karşın korkuluk montajı yapıyor.

Karatay’da her detayı düşünmek zorunda olduklarının altını çizen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli “Bizler Karatay’ın  gelişip şehrin cazibe merkezi haline gelmesi için göreve geldiğimiz günden bu yana hizmet aşkıyla çalışıyoruz. Asfalt çalışmalarından yeşil alan çalışmalarına, eğitim yatırımlarından sosyal projelere, imar yollarından kamu yatırımlarına kadar tüm hizmetleri vatandaşlarımıza ulaştırma gayreti içerisindeyiz. Bunları yaparken mevcut alanlarda ki detayları da göz ardı etmiyoruz. Karatay’da birçok kanal mevcut ve bunların düzenli olarak temizliği ve bakımı yapılıyor. Ancak güvenlik açısından yeterli değil. Bu yüzden Karatay Belediyesi olarak bizler olası kaza ihtimallerine karşı çocuklarımızın ve halkımızın zarar görmemesi adına kanal boylarına korkuluk montajı gerçekleştiriyoruz. Şehir merkezinde bulunan kanal boylarında korkuluk montajlarımız tamamlanmıştı. Şimdi ise 6360 sayılı kanun ile ilçemiz sınırlarında mahalle statüsü kazanan köylerimizde işlemler devam ediyor. İsmil, Ovakavağı, Göçü Mahallelerimize korkuluk montajlarımız tamamlandı. Şu anda ise Karakaya Mahallemizde makaslı demir korkuluk montajı yapılmakta. Bizler hizmeti en uzak noktada en ince ayrıntısına kadar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; yapılan çalışmaların devam ettiğini ve ihtiyaçlar doğrultusunda Karatay’da ki tüm mahallelere ulaşacaklarını sözlerini ekledi.