Karatay'da hummalı kış hazırlığı! Cadde ve sokaklar yenileniyor

Karatay'da hummalı kış hazırlığı! Cadde ve sokaklar yenileniyor

Ekiplerin bölgede yürütülen çalışmaların yanı sıra ilçenin dört bir tarafındaki faaliyetlerini değerlendiren Kılca, Karatay Belediyesi olarak bir yandan Kovid-19 ile mücadele ettiklerini diğer taraftan da çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Çatalhüyük Mahallesi’ni ziyaret ederek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bölgede yürüttüğü asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Karatay Belediyesi’nin vatandaşların konforlu ulaşım hizmetinden faydalanması için büyük bir çaba sarf ettiğine dikkat çeken Başkan Hasan Kılca, “İlçemize artı değer katacak ve Karatay’ımızın çehresini değiştirecek çalışmalara devam ediyoruz.” dedi.

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ilçenin çehresini değiştirecek çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ekiplerin Çatalhüyük Mahallesi’nde yürüttüğü yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, ulaşımı daha da konforlu hale getirip kolaylaştıran çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.

1-001.jpg

Kovid mücadelesi çalışma takvimini engellemiyor

Fen işleri ekiplerinin bölgede yürütülen çalışmaların yanı sıra ilçenin dört bir tarafındaki faaliyetlerini değerlendiren Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediyesi olarak bir yandan COVID-19 ile mücadele ettiklerini diğer taraftan da çalışma takvimlerine bağlı kalarak projelerini aksatmadan bir bir hayata geçirdiklerinin altını çizdi.

4.jpg

Çatalhüyük Mahallesinde asfalt serimi 

Hasan Kılca, “İlçemize artı değer katacak ve Karatay’ımızın çehresini değiştirecek çalışmalara devam ediyoruz. Bu kapsamda programımıza aldığımız ve daha önce altyapısı tamamlanan Karatay’ın bütün cadde ile sokaklarında asfaltlama çalışmalarına aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Hedefimiz, ilçemizde asfaltsız tek bir sokak bırakmamak. Ekiplerimiz, bu amaçla bölge sakinlerimizin ve muhtarımızın da talebiyle Çatalhüyük Mahallemizde asfalt serimini gerçekleştiriyor. Ekiplerimiz, çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayarak yenilenen yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Tek amacımız hemşehrilerimizin konforlu ulaşım hizmetinden faydalanmasını sağlamak. Bu noktada ilçemizin ihtiyaçlarına çözüm üretiyor olmak ve hemşehrilerimizin memnuniyetlerini görmek, bizim için en büyük mutluluk. Bu vesileyle, vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmesi için bu yaz sıcaklarında gayretle çalışan, ter döken tüm ekiplerimize de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

5.jpg

Etiketler :