Karatay'da 1 milyon 534 bin 576 metrekarelik alanda düzenleme

Karatay'da 1 milyon 534 bin 576 metrekarelik alanda düzenleme

Konya'nın Karatay ilçesi genelinde belediye ekipleri 1 milyon 534 bin 576 metrekarelik park alanında bakım, onarım ve temizleme çalışmalarına devam ediyor

Konya'nın Karatay İlçe Belediyesi, her geçen gün ilçedeki park ve yeşil alanların sayısını artırırken, mevcut parkları da yeniliyor. İlçe genelindeki 1 milyon 534 bin 576 metrekarelik park alanında çalışma yapan ekipler, parkların çok daha modern ve kullanışlı hale gelmesi için çaba gösteriyor.

İlçeyi daha estetik bir görünüme kavuşturmak için tüm ekiplerini seferber eden Karatay Belediyesi, çevre düzenleme, çeşitli bakım ve onarım çalışmalarıyla Karatay genelindeki parklara daha temiz ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

Bu kapsamda Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanındaki parklarda çocuk oyun gruplarının tamiri ve bakımını, kauçuk zemin kaplamalarının yenilenmesi, açık alan spor aletlerinin bakımları, oturma banklarının yenilenmesi, basketbol ve futbol sahalarında bakım, onarım ve yenileme ile çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye olarak yeni park yapımlarının yanı sıra, ilçe genelindeki mevcut parkların bakım, onarım ve çevre düzenlemelerine de önem verdiklerine vurgu yaptı.

DÜZENLEME VE BAKIM ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ

Başkan Hasan Kılca, Karatay’daki toplam 1 milyon 534 bin 576 metrekarelik park alanında yenileme, düzenleme, bakım ve onarım çalışması yaptıklarını söyleyerek, “İlçemizdeki parklarımızın çok daha kullanışlı ve estetik yaşam alanları olarak kalmaları için çalışıyoruz. Bu kapsamda da vatandaşların hem spor yaptığı hem de doğayla buluşarak çocuklarıyla keyifli anlar geçirdiği parklarımızda, bakım, onarım ve yenileme çalışması yaparak çok daha temiz, kullanışlı ve estetik görünüme kavuşturuyoruz. Mevcut parklarımızın yanı sıra ilçe genelinde yürüttüğümüz 40 adet mahalle arası parkı ve yeşil kuşak çalışmamız da aralıksız bir şekilde devam ediyor. Altyapı, eğitim, spor, sağlık ve sosyal alandaki yatırımlarımızın yanı sıra Karatay’ın daha temiz ve daha yeşil bir görünüme kavuşması için de yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.