Karatay Orhangazi Sosyal Tesisi'nde sona yaklaşıldı

Karatay Orhangazi Sosyal Tesisi'nde sona yaklaşıldı

Konya'nın Karatay İlçe Belediyesi Orhangazi Sosyal Tesisi’nin yapımında önemli bir aşamayı geride bıraktı

Konya'da Karatay Belediyesi tarafından Orhangazi Mahallesi'ne kazandırılacak olan sosyal tesiste çalışmalar hızla devam ediyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Orhangazi Sosyal Tesisi’mizin yapımında önemli bir aşamayı geride bıraktık. 2020 yılının Kasım ayında temelini atmıştık. Bugün geldiğimiz noktada ise binamız güzel bir görüntüye ulaştı. Bu tesisimiz geniş bir bölgede hemşehrilerimize hizmet verecek inşallah" dedi.

Resim

Başkan Kılca, “Meslek Edindirme Kurslarıyla Orhangazi Mahallesi’nde eksikliği hissedilen bir projeyi daha hayata geçiriyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Çünkü ilçemizin dönüşümünde asıl önemsediğimiz nokta, kentsel dönüşümü sosyal dönüşümle birleştirerek gerçekleştirmek. Bu anlamda Meslek Edindirme Kursları çok önemli bir misyon üstleniyor. Kurslara katılacak vatandaşlarımız, zamanlarını hem en iyi şekilde değerlendirerek meslek sahibi olabilecekler hem de sanata ve kültüre yönelerek sosyal hayatlarına bir katkı sunmuş olacaklar. Sosyal Tesislerimizin tüm hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.