Karatay Konferansları başlıyor

Karatay Konferansları başlıyor

KONYA (AA) - Karatay Belediyesi ve KTO Karatay Üniversitesi iş birliğiyle bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan Karatay Konferanslarının ilki 14 Kasım'da Celaleddin...

KONYA (AA) - Karatay Belediyesi ve KTO Karatay Üniversitesi iş birliğiyle bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan Karatay Konferanslarının ilki 14 Kasım'da Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek.

Konferansın ilk günü, öğrenciler ve aileleri yakından ilgilendiren "Yeni Sınav Sistemi ve Sınav Motivasyonu" konferansı, Rehberlik Uzmanı Ali Bozgedik'in sunumuyla başlayacak.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yapılacak olan konferansların, kurumlararası işbirliğinin güzel bir örneği olduğunu söyledi.

Konferansların, ele aldığı çok yönlü ve güncel konularla geniş kitlelere hitap edeceğini belirten Hançerli, başta KTO Karatay Üniversitesi yönetimi ve öğretim üyeleri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Program kapsamında, 'Günümüzde Sosyal Medya Kullanımı', 'Üreme Sağlığı: Bir Sen, Bir Ben, Bir de Bebek', 'Aile ve Evlilik Terapisi: Çift Terapisi Altında İletişim Problemleri', 'Eşiniz ve Çocuğunuzla Tanıştınız Mı?' konulu konferanslar farklı günlerde ele alınacak.

Konferans, KTO Karatay Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek 'Çocuk İhmal ve İstismarı' konulu panelle sona erecek.





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :