Karatay Kent Konseyi'nin kitap ödüllü yarışmasında kazananlar belli oldu

Karatay Kent Konseyi'nin kitap ödüllü yarışmasında kazananlar belli oldu

Konya Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin, Instagram hesabı üzerinden yürüttüğü kitap ödüllü fotoğraf yarışmasının talihlileri belli oldu

Konya'nın Karatay ilçe Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin, gençlerin sosyal yaşamlarına katkı sunması amacıyla düzenlediği kitap ödüllü fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu. Karatay Gençlik Meclisi’nin Instagram hesabı üzerinden yürütülen projede birbirinden güzel eserler yarıştı.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Yarışmada dereceye girenler kitap ve kitap hediye çeki kazandı. Her katılımcının en fazla 3 eserle katılabildiği yarışmada katılımcılar hayata bakışlarını ve algıladıklarını kendi objektiflerinden yansıtma fırsatı buldular.

Kitap okumak konusunda gençleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasında 70 bin oy kullanılırken yarışmada ödül almaya hak kazananların isimleri belli oldu.

DERECEYE GİRENLERİ TAKİPÇİLER BELİRLEDİ

Takipçiler tarafından dereceye girenlerin seçildiği yarışmada Ahmet Akkuş Mevlana temalı fotoğrafı ile en yüksek oyu alarak birinci oldu. Dereceye giren isimler ise Karatay Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Instagram hesabından paylaşıldı.

2-secilen-fotgraf.jpg

KAZANANLARA KİTAP VE KİTAP ÇEKİ HEDİYE EDİLDİ

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin Instagram hesabından gerçekleştirilen yarışmada birinciye 500 TL, ikinciye 400 TL, üçüncüye 300 TL, dördüncüye 200 TL, beşinciye ise 100 TL değerinde Kitap Çeki hediye edildi. Yine yarışmada ilk 10’a girenlere de Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un “Türkiye’yi Yarınlara Taşımak” ve İbrahim Kalın’ın “Barbar Modern Medeni” kitapları armağan edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.