Karatay için omuz omuza verdiler

Karatay için omuz omuza verdiler

Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda iş birliği ve dayanışma mesajları verdi, yeni dönemde yapılacak hizmetleri değerlendirdi.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası yeni dönemde iş birliği ve dayanışma içinde olacaklarını vurguladı. Karatay Muhtarlar Derneği'nde düzenlenen toplantıya Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve Karatay'da görev yapan muhtarlar katıldı.

Toplantıda, Karatay'a yapılacak hizmetler ve projeler üzerine istişarelerde bulunuldu. Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Eken, Karatay'a yapılan yatırımlarda emeği geçenlere teşekkür ederek, muhtarlar olarak değişim sürecine destek vereceklerini ifade etti. Belediye Başkanı Hasan Kılca ise muhtarları, hizmet yolunda en büyük yol arkadaşları olarak gördüğünü belirterek, yeni dönemde de birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Karatay İlçe Kaymakamı Cengiz Ayhan, mahalle muhtarlarının yerel yönetimlerde önemli bir role sahip olduklarını vurgulayarak, görevlerinde başarılar diledi. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise yeni dönemde tüm muhtarlarla birlikte çalışacaklarını ve önceki dönemde hizmet edenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Karatay'da gerçekleştirilen bu toplantı, ilçenin gelecek dönemdeki hizmet ve projeleri için önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

Karatay için omuz omuza verdiler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler