Karatay Belediyesi Bitlis'e gönül köprüsü kurdu

Karatay Belediyesi Bitlis'e gönül köprüsü kurdu

Konya'nın Karatay ilçe Belediyesi Bitlis'in Tatvan ve Günkırı Belediyeleri ile kardeş şehir protokolü imzaladı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Kurduğumuz gönül köprüleri aziz vatanımız için birliğimizin ve birer nişanesidir" dedi

Konya'nın Karatay ilçe Belediyesi Bitlis'in Tatvan ve Günkırı Belediyeleri ile kardeş şehir protokolü imzaladı. 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Bitlis ilimizde Tatvan ve Günkırı Belediyelerimiz ile kardeş şehir protokollerimizi imzalayarak Ahlat Belediyemizi ziyaret ettik. Biz büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Kurduğumuz gönül köprüleri aziz vatanımız için birliğimizin ve beraberliğimizin birer nişanesidir" ifadelerini kullandı.

karata.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Bakanı Hasan Kılca, Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Koordinasyon Daire Başkanı Mustafa Yazlık, Selçuklu Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Ayhan Gürbüzer, Konya Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Yardımcısı Enes Koç ve Karatay Belediyesi Özel Kalem Müdürü Şahan Hasan Atılgan Bitlis Belediyesi önünde Başkan Nesrullah Tanğlay tarafında karşılandı. Bitlis'in tarihi yerlerini gezen Konya ekibi, Ak Parti Bitlis İl Başkanlığını ziyaret etti. Kardeş ilçe protokolü imzalanan belediyelerle görüş alışverişinde bulundu.

karatay.jpg

karatayyyy.jpg

Etiketler :