Karatay Belediyesi 30. yılında Vefa Buluşması

Karatay Belediyesi 30. yılında Vefa Buluşması

Karatay Belediyesi kuruluşunun 30’uncu yılında belediye çatısı altında görev alan çalışanlarını “30. Yılında Karatay Belediyesi Vefa Buluşması” programı ile bir araya getirdi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “30 yıldır, insanı ve değerleriyle kıymetli bu kadim merkeze gayretle ve fedakarlıkla hizmet ederek emekli olan çalışanlarımızla, kardeşlerimizle, abilerimizle bir araya geldik. 30.Yıl Vefa Buluşmamıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Devraldıkları emanetin farkında olduklarını ve bu kıymetli emanete sahip çıkmanın yanı sıra bayrağı en zirveye taşımak için çalıştıklarının altını çizen Kılca, “Bugüne kadar Karatay’da taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Bizler de ilçemize ve hemşehrilerimize hizmetin en güzelini yapmanın, vatandaşlarımızın duaları ve desteklerine layık olabilmek için gece gündüz gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

2-323.jpg

Kılca, “Bu büyük ve güzel ailenin bir parçası olarak Karatay’a hizmet edip vefat eden tüm kardeşlerimi rahmetle anıyor, hayatta olanları da sevgiyle ve hürmetle selamlayarak kendilerine hayırlı ömürler diliyorum. Belediyemizin 30. kuruluş yıldönümü dolayısıyla belediye binamızda bugün itibariyle de bir fotoğraf sergisi açtık. Sergide 30 yıl boyunca ilçemize hizmet eden belediye başkanlarımızın, yöneticilerimizin, çalışanlarımızın ve ortaya çıkan çalışmaların ölümsüzleştirildiği fotoğraflar var. Hayatının bir yerinde Karatay Belediyesi olan tüm hemşehrilerimizi sergiyi görmeye davet ediyorum” dedi.

emknp4ewoaag7ze.jpgemknp30w4aauobu.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :