Karapınar'da geçici işçiler işbaşı yaptı

Karapınar'da geçici işçiler işbaşı yaptı

KONYA (AA) - Türkiye İş Kurumunca (İŞKUR) yürütülen Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Karapınar Çölleşme ve Erozyon Araştırma Merkezinde...

KONYA (AA) - Türkiye İş Kurumunca (İŞKUR) yürütülen Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Karapınar Çölleşme ve Erozyon Araştırma Merkezinde 6 ay süreyle istihdam edilen 50 işçi, işbaşı yaptı.

Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ile İŞKUR arasında imzalanan protokolle Karapınar Çölleşme ve Erozyon Araştırma Merkezinin ihtiyaç duyduğu iş gücü karşılandı.

Merkezin haziran-kasım döneminde yapacağı erozyon ile mücadele, ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi gibi alanlarda çalışacak 50 işçi, işbaşı yaptı.

Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdür Vekili Sedat Yokuş, yaptığı açıklamada, işçi alımında katkısı bulunan Karapınar Kaymakamı Mustafa Karaca, İŞKUR İl Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Sözen ve Karapınar Ziraat Odası Başkanı Durmuş Üner'e teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :