Karapınar'da fotoğraf sergisi

Karapınar'da fotoğraf sergisi

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar MYO Müdürlüğü tarafından "15 Temmuz Şehitleri Fotoğraf sergisi" açıldı.Okul binasında düzenlenen...

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar MYO Müdürlüğü tarafından "15 Temmuz Şehitleri Fotoğraf sergisi" açıldı.

Okul binasında düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışında konuşan Okul Müdürü Durmuş Ali Ceylan, Anadolu Ajansı muhabirleri tarafından darbe sırasında çekilen fotoğrafların halka ve öğrencilere gösterilmesinde katkı sunan ve fotoğrafların kendilerine ulaşmasını sağlayan Ajans Genel Müdürlüğüne teşekkür etti.

Darbe girişiminde halkımızın hainlere karşı dimdik ayakta durduğunu ifade eden Ceylan, şunları kaydetti:

" 15 Temmuz gecesi ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine o aziz fedakar millete doğrultarak, kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardır. Ancak asil milletimiz ölümü göze alarak sokak ve meydanları doldurarak darbe girişimi başarısızlığa uğratmıştır. Milli İradeye yönelik bu alçakça girişime her yaştan insanımız vücudunu tanklara, kurşunlarını siper etmiştir. Bu hainler vatan ve bayrak sevdalısı yüce Türk milletinin karşısında hezimete uğradı."

Sergi, dualar eşliğinde açıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler