Karantinaya alınan Söğüt muhtarı konuştu!

Karantinaya alınan Söğüt muhtarı konuştu!

Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Söğüt mahallesinin korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındığı duyurulmuştu. Söğüt Muhtarı Öçal "Mahallemize giriş çıkış kapalı ve mahallemizde ileri yaşta 3 adet pozitif vakamız var" dedi.

Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Söğüt mahallesi, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındığı Bozkır Kaymakamlığının yapmış olduğu açıklama ile duyurulmuştu.

10 Nisan 2020 Cuma günü mahallede ikindi saatlerinden itibaren uygulama başlayan karantinada Bozkır Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından mahallenin iki giriş noktası kontrol altına alınmış durumda.  Mahalleye giriş ve çıkışlar ikinci bir emre kadar yasak.

p4110429.jpg


Sırıstat Haber Merkezi muhabirine mahalle hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bozkır ilçesi Söğüt Mahalle muhtarı Mehmet Öçal "Köyümüzde şuanda son durum olarak mahallemize giriş çıkış kapalı ve mahallemizde 3 adet pozitifli vakamız var. Bu vakalarımız biri kadın iki erkek olmak üzere üçü de ileri yaşta.

Şuan mahallemiz karantina altında giriş çıkış sağlanamıyor. Temennimiz daha fazla vakanın olmamasıdır" dedi. /Yakup Çetin

p4110414.jpg

Söğüt'te karantina sessizliği

Söğüt'te karantina sessizliği

Kaynak:Memleket

Etiketler :