Karantinada olması gereken şahıs servis şoförlüğü yaparken yakalandı

Karantinada olması gereken şahıs servis şoförlüğü yaparken yakalandı

Aksaray'da temaslı olduğu için 8 gün önce karantinaya alınan servis şoförü, işçi servisi yaparken minibüsüyle polise yakalandı. Hem karantinayı hem de onlarca yolcunun hayatını tehlikeye atan şahıs 10 gün süreyle yurtta karant,na altına alındı

Aksaray'da temaslı olduğu için karantinaya alınan servis şoförü, denetim yapan polislere yakalandı.

  .jpg

Aksaray’da korona virüslü şahıslarla temaslı olduğu için 8 gün önce ev karantinasına alınan Veysel B. (44) karantina kurallarını ihlal ederek çalıştığı firmanın servis aracı ile bir lokantanın çalışanlarını almak için trafiğe çıktı.

0000.jpg

Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesinde uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri tarafından durdurulan 68 S 0055 plakalı servis minibüsünün sürücüsü Veysel B., ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildi. Ayrıca pandemi kapsamında sorgusu yapılan sürücünün karantina sürecinde olduğu tespit edildi.

00.jpg

Bunun üzerine polis ekiplerince olay yerine 112 Acil Yardım ekipleri istendi. Kısa sürede uygulama noktasına gelen 112 Acil Yardım ekipleri tarafından sorgulaması ve izlenimi onaylanan servis şoförü ambulansla Cemalettin Aksaray-i Yurt Müdürlüğü'ne götürüldü. Veysel B.'nin burada 10 gün süreyle karantinada tutulacağı öğrenildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.