Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi televizyon ve radyo kuruyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi televizyon ve radyo kuruyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Karaman'da yayın yapacak olan radyo ve televizyon için ilk adımı attı. Gelecek dönemde İletişim Fakültesi kurulması hedeflenen KMÜ'de kayıt, kurgu ve yayın atölyesi deneme yayınlarına başladı

Karaman'da kurulu Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, kurulması planlanan radyo ve televizyon için ilk adımı attı. KMÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde faaliyet gösteren Yeni Medya Bölümü'nde oluşturulan kayıt, kurgu ve yayın atölyesinde deneme yayınlarına başlandı.

KMÜ'de İletişim Fakültesi kurulacak

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, “Üniversitemiz her şeyin en iyisini hak eden ve ilimizin kalkınmasında önemli bir sorumluluk üstlenen güzide kurumlarımızdan birisidir. Üniversitemizde yapılacak her iş, elde edilecek her başarı ve kazanım Karaman için bir artıdır. Üniversitemizin gelecek dönem hedefleri arasında yer alan İletişim Fakültesi kurulmasının yanı sıra iletişimle ilgili bölüm ve programların açılması için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Yeni kurulan atölyemiz de bu amacımız için altyapı oluşturan bir gayretin ürünüdür" dedi.

Rektör Ak şunları söyledi: Gerek Kurumsal İletişim Koordinatörlüğümüz gerekse Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz bünyesinde faaliyet gösteren Yeni Medya Bölümümüz bizim bu hedeflerimiz doğrultusunda ihtiyaç duyduğumuz teorik bilgi ve pratik bilgiyi barındıran birimlerimizdir. Yeni Medya Bölümünün akademik personelinin teorik bilgisi ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğümüz idari personelinin pratik bilgisi ile KMÜ Televizyonu ve Radyosu için emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bu hedefin ilk meyvesi olan kayıt, kurgu ve yayın atölyesinin başarılı işlere imza atmasını temenni ediyor, tüm ekibimizi yürekten kutluyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.