Karaman’daki uyuşturucu operasyonunda yeni gelişme

Karaman’daki uyuşturucu operasyonunda yeni gelişme

Karaman'da Narkotik ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zehir tacirinden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi

Karaman'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklanırken, bir şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

DUYUM ALINDI EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Edinilen bilgiye göre, Karaman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte bazı kişilerin uyuşturucu ticareti yaptığı yönünde duyum aldı. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, şüpheliler E.Ş., M.A., M.Ö. ve K.K.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

BONZAİ, METAMFETAMİN VE TABANCAYLA YAKALANDILAR

Şahısların üst ve adreslerinde yapılan aramalarda ise çeşitli miktarlarda bonzai, metamfetamin ile paketlemede kullanılan aparatlar ve bir adet tabanca ele geçirildi.

3 ZEHİR TACİRİ CEZAEVİNE GİRDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Ş., M.A. ve M.Ö., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, K.K.'nın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Karaman’daki uyuşturucu operasyonunda yeni gelişme

Karaman’daki uyuşturucu operasyonunda yeni gelişme

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.